top of page
Fästpunkt 1

JessBox sätter färg på flöden! Med säkra och kreativa händer paketerar och designar JessBox dina tankar och visioner. Här produceras det dagligen material för både digitala och tryckta medier.
 

Idag finns det många plattformar och medier att synas på både som företagare.

Med hjälp av Jessbox blir det lättare för dig som företagare att hålla en röd tråd i marknadsmaterialet. Med ett genomtänkt grafiskt ramverk och en visuell identitet så ger du dina kunder samma känsla vid varje möte, en känsla som bygger ditt varumärke och framförallt stärker det. 


Är du osäker på vilken känsla du sänder ut idag?

Hör av dig så analyserar vi ihop.

En mix av grundlighet och kreativitet som tar fram det bästa i varje varumärke. En fullträff helt enkelt!

Riktigt, riktigt vass grafiker! Designen är klockren och Jessica förstår exakt vad man är ute efter i kommunikationen. Man kan alltid lita på leverans i tid. Rekommenderas starkt!

Det är oerhört trevligt att ha en sådan kompetent och bra samarbetspartner. Lätt att arbeta tillsammans med, sunda åsikter och bra på att lyssna på eventuella problem där vi tillsammans kan hitta en bra lösning.

Den grafiska kompetensen kombinerat med ett kreativt mindset, gör att jag som praktiker får mina tankar konkretiserade. JessBox är mycket enkel att jobba med, grymt trovärdig och oerhört seriös!

ALLTID REDO FÖR ATT PRATA NYA UPPDRAG 

Berätta gärna vad du har på gång över en kopp kaffe. JessBox kan stärka dig och din verksamhet inom följande områden. Om ditt företag behöver fler kompetenta kreatörer så finns dem i adressboken och kan bilda ett professionellt team när uppdraget kräver.

Grafiskt ramverk - Visuell identitet
Illustrationer
Annonsproduktion
Sälj- och marknadsmaterial
Presentationer för möten och föreläsningar
Event, happening och montrar
Banners och film för sociala medier

bottom of page